Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας 2018

ΑΣΟΠ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2018

Το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου, στις 18:30 μ.μ., παρουσία πλήθους μικρών και μεγάλων σκακιστών, μαθητών, αθλητών, προπονητών, γονέων και φίλων του συλλόγου, έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πολυγύρου, η καθιερωμένη γιορτή κοπής της βασιλόπιτας του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Πολυγύρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πολυγύρου, κ. Νικήτας Κατσιακιώρης, ως εκπρόσωπος του Δήμου, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κασσανδρείας, Πάτερ Αντώνιος Φιλίππου, ο κος Απόστολος Παπαποστόλου,  ως εκπρόσωπος του κ. Πέτρου Κουγεβετόπουλου, που πρόσφερε βιβλία και σκακιέρες, εις μνήμην των θανώντων συγγενών του, στο σύλλογο μας.

Στην εκδήλωση έγινε περιληπτική ανασκόπηση των ευχάριστων γεγονότων του 2017, της κατάκτησης του Πρωταθλήματος της Τοπικής Κατηγορίας της ΕΣΣΘ-Χ, της κατάσκησης της δεύτερης Πανελλήνιας θέσης στο Μαθητικό Ομαδικό Πρωτάθλημα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου, οι οποίοι και βραβεύτηκαν και αναφέρθηκαν οι ατομικές επιδόσεις των αθλητών.
Παραδόθηκε ευχαριστήρια επιστολή στον κο Παπαποστόλου, ως εκπρόσωπο του κ. Π. Κουγεβετόπουλου, μοιράστηκα γλυκά σ΄ όλα τα παιδιά και τρείς τυχεροί έλαβαν αναμνηστικά δώρα (σκακιέρα κλπ).



Δεν υπάρχουν σχόλια: